път

„Главболгарстрой“ със златна награда за строителство

„Главболгарстрой“ АД, част от корпоративната група на Главболгарстрой, получи златна награда за високо строителство в категория „Големи строители“ на годишните награди на „Камара на строителите в България“. Годишната класация на КСБ за строители, вписани в Централния професионален регистър на строителя, отличи дружеството на базата на нетни приходи от продажби, дълготрайни материални активи и средносписъчен персонал за последната финансова година.

Ирослав Нейчев, Изпълнителен директор и член на Управителния съвет на “Главболгарстрой” АД прие наградата от името на дружеството и благодари на екипа си за неуморната работа и ентусиазма, с който реализират всеки един проект.

„Тази златна награда ми напомня за златния юбилей, който отбелязахме неотдавна в Главболгарстрой. Това е 54-тата година, в която строим. Щастлив съм, че съм част от компания, която може да се похвали с толкова богато портфолио.“

Церемонията „Най-добър строител“ се провежда всяка година в рамките на традиционния бал по повод професионалния празник на строителя – Димитровден.