„Виваком“ обяви окончателното придобиване на дружеството за фиксирани услуги „Телнет“

Компанията „Виваком“ обяви, че е финализирала сделката за придобиване на 100 процента от капитала на един от водещите доставчици на фиксирани услуги в Северна България – „Телнет“. Стъпката е станала след одобрение от Комисията за защита на конкуренцията. Новината за сделката по придобиване бе оповестена в края на 2021 г.

„Щастливи сме да посрещнем Телнет в нашето голямо семейство. С екипа на компанията споделяме една визия – предоставяне на иновативни висококачествени услуги, като поставяме клиента на първо място. Вярвам, че заедно можем да покорим нови върхове и да продължим да затвърждаваме силните позиции на „Виваком“ на българския пазар“, заяви главният изпълнителен директор на „Виваком“ Николай Андреев, цитиран в съобщението на телекома.

„Телнет“ има присъствие в над 110 населени места в регионите на Велико Търново, Габрово и Русе. Операторът предлага услуги за частни и бизнес клиенти, както и разработване на индивидуални решения. 

„За нас е чест да се присъединим към компания от ранга на „Виваком“. Тази крачка ще даде възможност на настоящите ни клиенти да получат достъп до изключително богато разнообразие от иновативни продукти и услуги и отлично клиентско изживяване за цялото семейство или бизнеса. Още веднъж отправяме благодарности към целия екип на „Телнет“ за отличната работа, без която тази стъпка нямаше да бъде възможна“, коментираха от мениджмънта на придобитото дружество. БТА